Contact

faq

Met Taske ga je op avontuur in een gekozen stad door met enveloppen stap voor stap een route te volgen. Onderweg krijg je kennis over de buurt en kom je meer te weten over de stad. Er is veel interactie tussen elkaar met passende gespreksonderwerpen en leuke opdrachten. Ook speel je tijdens de tour spellen die je kennis over de stad testen. Hiermee behaal je punten waarmee je de tour met een geschikte stadstitel afsluit. Na het succesvol afronden van de tour ontvang je een bonus.

In een Taske vind je de tour in enveloppen, drie spellen, een drankje p.p. en een lekkernij voor onderweg. Ook vind je aan het einde van de tour een bonus. Per 2 personen, met uitzondering van oneven deelnemers, krijg je één Taske waar alles in zit.

Met wie en hoeveel je zelf wilt! Je ouders, beste vrienden, je partner of collega’s. Voor grote groepen is het leuk om teams te maken, zodat iedereen aan de beurt komt met de vragen en opdrachten. Met teams kunnen jullie de strijd van de beste stadsontdekkers tegen elkaar aangaan. Welk team haalt de hoogste score?

Dat verschilt per Taske. Elke Taske tour duurt ongeveer 120 minuten.

Dat mag je zelf weten! Taske kun je op elke datum en tijdstip doen.

Een Taske kun je ophalen bij het Taske hoofdkwartier op de Besterdring 225A Tilburg. Wij zijn op dinsdag gesloten. De rest van de dagen zijn wij open van 10:00 tot 17:00.

 

Voor afwijkende ophaalmomenten op afspraak, bel: 06-31555744.

Vooralsnog kan hij alleen worden opgehaald.

Nog vragen na deze geweldige FAQ?  Stuur gerust een bericht.